Botol Pakan Sendok Silikon

Katrangan singkat:

Bahan:PP, food grade Silicon, 100% Eco-loropaken
Fitur Bahan:BPA Free
Kisaran Umur:3 wulan +
Panganggone:Produk Pakan Bayi
warna:Sembarang werna selaras
Packing:Tas Opp, KOTAK TRANSPARAN PP, KEMASAN Khusus
MOQ:
ukuran:

 


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan produk

botol susu sendok 2

DESKRIPSI PRODUK

●Botol karo sendok gampang kanggo dipakani
●Diukir kanthi ukuran volume, ngerti sepira panganan bayi
●Sirah alus lan tahan nglindhungi tutuk bayi
● Tutup anti bledug tetep resik lan seger
●Desain segel saka tutuk sendok bisa mblokir outflow saka ngalangi pangan
● Tangan siji, remet botol lan supaya panganan metu
● Ruang sing cukup mesthekake yen sampeyan ora perlu ngisi feeder kabeh wektu
● Cangkir nyedhot-- Ditempelake ing meja, nyegah mbucal
●Kabeh bagean bisa disassembled, ngumbah normal utawa nggodhok banyu disinfeksi.

kabutuhan

Latih bayi supaya cepet laku kebiasaan nyekel sumpit.
Food grade PP + SILICONE, tahan tekanan lan tiba, ora gampang deformasi.
Sumpit latihan dirancang kanggo mbantu bocah pamula lan diwasa
sinau carane nggunakake sumpit lan nguasai teknik kasebut kanthi gampang lan cepet.

2.DESIGN MENARIK: Cute Animal Shape desain lan werna nggawe learning fun kanggo bocah-bocah.Ngembangake perhatian lan kapercayan anak.

3. Gampang kanggo ngresiki: Cocog kanggo dishwasher lan kewan topper bisa dibusak nalika wisuh sumpit latihan.

4.KUALITAS HIGH: Eco-loropaken, Digawe saka silikon aman pangan lan kualitas premium BPA free melamine.

5.GREAT FOR ALL AGES: Cocog kanggo Bocah-bocah 1+, Remaja lan Dewasa.

botol susu sendok 3
botol pakan sendok-4
sendok dipakani botol-5
botol pakan sendok-6
botol pakan sendok-7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: