Natal silikon bayi bib

Katrangan singkat:

Jeneng produk:Natal silikon bayi bib
Bahan: Food grade silikon
Fitur Bahan:BPA free
Werna: Sembarang warna sing disesuaikan
Cetak LOGO: Min.pesen 3000 biji
Packing: packing khusus (MOD 500 pcs)
Bobot super entheng, Ora ana beban
Trep kanggo lelungan
Stuidier Food Catching Kanthong
Food Grade BPA free
Gampang ngresiki


Detail Produk

Tag produk

1. Digawe saka100% silikon kelas pangan.
2. Microwave, dishwasher lan open aman (nganti 450 F derajat).

3.Bebas BPA, BPS, PVC, timbal lan phthalates gratis.

ANTI-GELENG TIGHTENING, papat tingkat bisa diatur supaya bayi nyaman.


Trep kanggo lelungan, portabel lan gampang dilipat

STUIDIER PANGAN nyekel POCKET

Gulungake bib munggah lan lebokake menyang tas popok.

Gampang digawa, volume cilik sawise lempitan.


Desain bibs silikon kanthi kanthong penangkap kapasitas gedhe sing bisa nyekel panganan saka cangkeme bayi, ora tumpah.Iki minangka pembantu sing apik kanggo bayi.

BD-POCKET njupuk ALL IN

Bagian Neck wis apik sing ora nggawe bayi constrict.

 

POLA LAN WARNA BISA SESUAI
 
 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: