produk unggulan kita

Fasilitas manufaktur kelas donya kanthi standar kualitas sing ketat mesthekake yen produk sing diprodhuksi kanthi kualitas paling dhuwur lan nyukupi kabeh syarat industri.

  • bab01
  • 微信图片_202208221726171

Sino-Walanda JVC Holland Baby Childcare Solutions Co., Ltd. minangka produsen profesional sing spesialisasine ing desain, pangembangan lan pabrik botol bayi sing berkualitas tinggi.Kanthi pabrik produksi bebas bledug kelas 100,000, limang jalur produksi sing diwasa lan atusan buruh, kita wis nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo meh 100 pelanggan sing puas ing saindenging jagad sajrone pirang-pirang dekade kanthi kapasitas botol taunan nganti 6 yuta botol, amarga kita pangiriman pinunjul lan kapabilitas kontrol kualitas.